lunes, 19 de diciembre de 2016

DOLÇOS DE NADAL

Quina olor des de la cuina, els pastissos són al forn.
les mans brutes de farina, sucre, carabassa i ou.
Trobarem a cada poble l'ingredient tradicional,
compartim aquestes festes amb els dolços de Nadal.



Arrop i talldetes i coquetes de sagí,
pilotes ensucrades coques fines i arnadí.
Pastissets de moniato, neules casques i bunyols,
confits o peladilles, rosegons o carquinyols.



La mare sempre ho deia, sempre ho anava dient
els dolços donen vida i reviscolen la gent.
Escoltant les nostres dites i seguint les tradicions
recordem que en esta vida a ningú li amarga un dolç.

 

Tenim figues albardades i carabassa torrà,
torrons, coques cristines, panfígol i massapà
rubiols i orelletes, anissets i polvorons,
tonyes i monjàvenes, tortells i flaons.




DANI MIQUEL: A Nadal, un pas de pardal.
Andanda Editorial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario